top of page

FOTO'S

Op de onderstaande pagina's staan foto's van momenten die ik tegen ben gekomen tijdens het hardlopen, wandelen, fietsen en op vakantie. Ik heb de foto's onderverdeeld in 5 categorieën die ik belangrijk vind, om overzicht te kunnen houden en omdat ik dat nou eenmaal wil.

Voorheen toen ik nog wedstrijden liep had ik tijdens het hardlopen weinig oog voor mijn omgeving. Ik trainde wel veel in de bossen en duinen hier in de omgeving waar ik dan ook vrijwel alle paadjes ken.

Maar de laatste jaren neem ik mijn smartphone tijdens het trainen mee en heb ik veel meer oog voor de omgeving en zoek ik ook andere routes om te lopen zodat ik regelmatig nieuwe mooie en verrassende plekjes tegenkom en stop om foto's te maken.

Dit geeft mij veel inspiratie waardoor veel onderwerpen van mijn tekeningen ontstaan.

Vaak ga ik later nog terug naar dezelfde plek om het nog beter in me op te kunnen nemen en eventueel nog andere foto's te maken.

Mocht u geïnteresseerd zijn om een foto geprint te willen hebben bijvoorbeeld op canvas dan kan dat natuurlijk altijd. Neemt u dan contact met mij op via het formulier op de pagina "Over mij" of het telefoonnummer onderaan deze pagina.

bottom of page